Uslovi korišćenja

Dobrodošli na naš veb sajt. Ako nastavite da pretražujete i koristite ovaj veb sajt, vi pristajete na uslove korišćenja ovog sajta i prihvatate ih u potpunosti. Ako se ne slažete sa nekim delom ovog sporazuma, molimo vas da ne koristite naš veb sajt.

  • Sadržaj stranica na ovom veb sajtu je za vaše generalno informisanje i korišćenje. Podložno je promenama bez obaveštenja.
  • Niti mi niti bilo koja treća strana daje bilo kakve garancije u vezi tačnosti, blagovremenosti, kompletnosti ili prikladnosti informacija i materijala koji se mogu naći na ovom veb sajtu za bilo koje svrhe. Vi prihvatate da takve informacije ili materijali mogu sadržati nepravilnosti ili greške i mi isključujemo bilo kakvu odgovornost za te nepravilnosti ili greške.
  • Korišćenje bilo kojih informacija sa ovog veb sajta je u potpunosti na vaš rizik, za koji mi nećemo odgovarati. Vaša lična odgovornost jeste da se osigurate da informacije ili usluge dostpune na ovom veb sajtu podmiruju vaše konkretne potrebe.
  • Ovaj veb sajt sadrži materijal koji pripada nama. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen za dizajn, izgled, grafiku. Reprodukcija je zabranjena u skladu sa zakonom.
  • Svi predmeti koji se koriste na ovom veb sajtu, a koji nisu u vlasništvu nas, će biti stavljeni do znanja na veb sajtu.
  • Neovlašteno korišćenje ovog veb sajta može dovesti do prekršaja i tužbe od strane nas osobe koja napravi bilo kakvu štetu ovom veb sajtu.
  • S vremena na vreme, ovaj veb sajt može uključiti linkove koji vode ka drugim veb sajtovima. Ovi linkovi su obezbeđeni radi vaših potreba kako biste dobili kompletnije informacije. To ne znači da mi preporučujemo te veb sajtove. Mi nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj na tim veb sajtovima.
  • Vaše korišćenje ovog veb sajta i bilo kakav mogući spor koji nastane korišćenjem ovog veb sajta je podložno zakonima Države Srbije.

Prijavite se i preuzmite BESPLATNO "Razmišljaj Pozitivno" audio afirmacije u mp3 formatu...

Pozitivne Afirmacije