Uradite nešto svakoga dana

Carpe diem.

Iskoristi dan, glasi najmudriji savet od kada je sveta i veka.

Juče je prošlost. Sutra je neizvesnost. Jedino što imate su ovi sati i minuti danas a odgovor na pitanje kako ćete ih iskoristiti zavisi samo od vas.

Kažu da je uspešan život sačinjen od uspešnih godina. Uspešne godine od uspešnih meseci i nedelja, a uspešne nedelje od uspešnih dana. Svaki dan se budite sa novih 1440 minuta koje mogu predstavljati svu razliku na to šta dobijate od svojih odnosa sa drugima.

Za sve što želite u životu postoji cena, a cena za uživanje u odnosu punom ljubavi, razumevanja i pažnje su male aktivnosti koje možete činiti svaki dan.

Stalno govorite sebi da ste vi odgovorni za sve što vam se dešava u životu i to će vam davati više kontrole i moći da zaista nešto i učinite po tom pitanju.

Fokusirajte se na ono što želite i svakodnevno kreirajte uzbudljive slike u svom umu svog idealnog ljubavnog života i to će vam dati osećaj usmerenosti i zadovoljstava koji će prouzrokovati da te slike pretočite u stvarnost.

Neprekidno se podsećajte da je spoljašni svet samo ogledalo vašeg unutrašnjeg sveta, i radite na tome da vaš unutrašnji svet bude svakim danom sve bolji, lepši i prijatniji.

Budite nasmejani, trudite se da više slušate druge dok govore i uvek govorite hvala. Samo danas se trudite da budete najbolje što možete biti i vremenom ćete postati osoba na koju ćete biti ponosni. A prava tajna za privlačenje više ljubavi u svoj život jeste da se vi prvo zaljubite u sebe a kada jednom to učinite i ceo svet će početi da vas više voli i ceni.

  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email

One Response to “Uradite nešto svakoga dana”

Ostavite komentar


Prijavite se i preuzmite BESPLATNO "Razmišljaj Pozitivno" audio afirmacije u mp3 formatu...

Pozitivne Afirmacije