"Kako Da Pronađete Svoju Savršenu Svečanu Haljinu Za Posebnu Priliku...

...A Da Ne Morate Obilaziti Butike I Trošiti Puno Novca Za Haljinu Koju Ćete Obući Samo Jednom I Nikad Više?"

Drage dame,

da li vam je više preko glave da tumarate po gradu, obilazite butike, bespotrebno trošite svoje vreme u potrazi za svečanom haljinom za maturu, svadbu ili bilo koju drugu posebnu priliku i na kraju se vratite prazinih kesa.

Čak i da pronađete nešto što vam se zaista sviđa, kakve su cene danas po gradu, verovatno morate da odustanete od kupovine jer za novac koji traže po buticima možete kupiti ne jednu nego 2, 3 ili više haljina.

ali postoji i drugi način...

Predstavljamo Vam FB Stranicu "Iznajmi Haljinu Beograd"

haljine-tamara-3

Činjenica da se nalazite na ovom web sajtu mi govori da ste vi u potrazi za haljinom i da biste želeli da konačno završite tu svoju potragu uspešno. Jesam li upravu?

Ako je tako, dozvolite mi da vas pozovem da posetite moju facebook stranicu "Iznajmi Haljinu Beograd" i da vam predložim da pogledate neke od naših modela svečanih i elegantnih haljina... a ko zna, možda vam se neka i svidi 🙂

Takođe hajde zajedno da odgovorimo na neka od pitanja koja moža imate na umu kada je u pitanju iznajmljivanje haljina. A prvo pitanje je...

Zašto Bih Uopšte Iznajmila Haljinu?

Iako sam u početku navela neke od problema prilikom kupovine svečanih haljina, hajde da sada sumiramo glavne razloge zašto biste iznajmili haljinu:

  • Ne morate bacati veliki novac na skupu haljinu, već samo za petinu cene od haljine možete je iznajmiti i nositi samo za vašu posebnu priliku.iznajmi-2
  • Kod nas možete pronaći preko 100 modela prelepih elegantnih haljina, i za cenu jedne ako biste kupili, možete nositi pet različitih modela za druge prilike (naravno ako to želite)
  • Ne morate trošiti svoj i onako prenatrpani orman sa još jednom haljinom koju ćete nositi samo jednom
  • Haljine su eskluzivne i svi će vam se diviti kako božanstveno izgledate

Kako To Sve Funkcioniše?

Cene haljina su pored svake slike za iznajmljivanje i iznajmljuju se na tri dana.

Sve haljine iz albuma I,II, III i IV možete probati...cene su za standardne haljine od 1500 dinara do 4.000 dinara *sem albuma IV u kojem su haljine za venčanje.

U svaku cenu haljine je uračunato i hemijsko čišćenje....za haljine do 2.000 dinara depozit je 30e a za ostale 50e na tri dana koliko je haljina kod vas.

Koji Je Moj Sledeći Korak?

Ukoliko do sada već niste posetili našu facebook stranicu, tada je to prvo što bi trebalo da uradite kako biste pogledali sve modele haljina koje imamo u ponudi.

Nakon toga, ukoliko vam se nešto svidi ili budete imali bilo kakva pitanja, možete me slobodno kontaktirati na telefon 064/22 84 753 i biće mi drago da vam budem od koristi.

Takođe, možete me pozvati i da zakažemo termin za probavanje haljina bez bilo kakvih obaveza sa vaše strane.

Srdačan pozdrav,
Tamara

P.S. Ovde možete videti samo neke od dama koje su nosile naše haljine.

Home - Vlasnicka prava - Zarade - Privatnost - Uslovi korišćenja - Disclaimer