U poslednjih nekoliko decenija, nauka je do sada bezbroj puta dokazala da postoji neraskidiva veza između uma i tela. Tu činjenicu su takođe znali veliki mudraci kroz vekove i koristili su je kako bi živeli dug i zdrav život.

Vaše misli imaju nemerljiv uticaj na vaše mentalno i fizičko zdravlje. Iskoristite tu neverovatnu moć i programirajte svoj um uz pomoć ovog programa afirmacija za zdravlje i uživajte u plodovima dobrog zdravlje u godinama koje vam predstoje.

Kliknite za više informacija…

Poruke koje šaljete vašem umu izazivaju magnetske oblasti energije koja privlači slične okolnosti i ljude u Vaš život. Ako mu šaljete poruke prosperiteta takvu energiju dobijate natrag.

Uz Mp3 afirmacije – Više novca u Vašem životu, receptori u Vašem mozgu usvajaju poruke koje utiču na privlačenje ovakve energije. Poruke koje su upućene Vašem podsvesnom umu omogućiće vam da zračite u oblasti energije koja privlači novac i bogatstvo za vas. Vaša nova uverenja počeće da privlače ideje, ljude i okolnosti u izgradnji prosperiteta u Vašem životu.

 • Privucite u svoj život prosperitet kakav zaslužujete!
 • Kreirajte život pun izobilja, blagostanja i zadovoljstva!

Kliknite za više informacija…

 

Mp3 Afirmacije „Fantastičan poslovni uspeh“ eliminiše sabotiranje sebe i negativno razmišljanje usvajajući nova snažna uverenja – uverenja koja će biti podignuta na jedan viši nivo uspeha i postignuća. Kroz ponavljanje slušanja cd-a, vaš podsvesni um će prihvatiti poruke kao istinite. U danima i nedeljama koje dolaze možete očekivati značajne pozitivne promene.

Osetićete se mnogo sigurnijim i kreativnijim, preuzećete aktivnu ulogu kreiranja vašeg uspeha, i bićete u stanju da lakše preuzmete rizike koje do sada niste smeli. Kako vaše samopouzdanje bude raslo, nove mogućnosti će se pojavljivati i prepreke će se lako rešavati. Možda ćete čak primetiti i porast u prilikama koje kucaju na vaša vrata. Kada dopustite vašoj neograničenoj moći podsvesti da radi za vas, tada je sve moguće.

 • Privucite situacije u svoje poslovno okruženje kakvo želite
 • Razvijte svoj biznis ka ostvarenju svojih ciljeva
 • Budite osoba sa kojom ljudi prosto obožavaju da sarađuju

Kliknite za više informacija…

 

 

  Bez obzira koliko ste puta već do sada pokušavali da oslabite uz razne tablete i dijete, to možete učiniti sada lako i jednostavno, pomoću afirmacija.Afirmacije direktno utiču na vašu kreativnu energiju koja leži u vašoj podsvesti.

Omogućavajući vam da svesnom voljom učinite svoj život zdravijim i lepšim, uz male porcije, vežbe i zdrav način života.Biti vitak, zdrav i zadovoljan svojim telom i izgledom nikada nije bilo lakše.

 • Eliminišite sabotiranje sebe
 • Prevaziđite zavisnost od hrane
 • Povećajte energiju i rad metabolizma
 • Smanjite apetit
 • Redukujte stres

Kliknite za više informacija…

  Smanjite simptome povlačenja, bez obzira koliko puta ste pokušali da prestanete, možete to učiniti sada, ali ovog puta ćete uspeti. Afirmacije pomažu da utičete na uklanjanje sopstvene sabotaže.

Mp3 „Ostavite pušenje“ posebno je dizajniran tako da izazove smanjenje želje, jača rešenost i ponovo izgradi novi osećaj o zdravom i slobodnom telu od nikotinske zavisnosti. Gradite novi niz verovanja koji su čvrsto utisnuta u vašoj podsvesti.

 • Značajno smanjite želju za cigaretama
 • Podstaknite unutrašnje rešavanje zavisnosti
 • Smanjite simptome povlačenja

 

Kliknite za više informacija…

Kako biste privukli vašu pravu ljubav, morate verovati da ste sposobni da privučete pravu osobu u svoj život. Prava ljubav dolazi vama, ne slučajnošću, već zahvaljujući tome kakva ste osoba. Misli i osećanja emituju vibracije koji bukvalno deluju kao magneti, privlačeći osobe i okolnosti koji su u skladu sa onim što mislite i osećate u vezi sebe.Kroz moćne tehnike vizuelizacije i reprogramiranja uma, prevazićete unutrašnja ograničenja koji vas sputavaju da primite pravu ljubav. Kako se vaše srce bude otvaralo da primi više zadovoljstva i ispunjenja, vi ćete emitovati moćne talase koji će privući ljubav kakvu priželjkujete.

 • Postanite osoba kakva ste oduvek želeli
 • Privucete pravu osobu u svoj život
 • Doživite istinska osećanja sreće i ljubavi

Kliknite za više informacija…


Prijavite se i preuzmite BESPLATNO "Razmišljaj Pozitivno" audio afirmacije u mp3 formatu...

Pozitivne Afirmacije